O poduzeću

Grupacija JUB je međunarodna tvrtka koja danas obuhvaća dvanaest podružnica i posluje na više od dvadeset inozemnih tržišta.

O nama

U grupaciji JUB je zaposleno 569 ljudi, od toga 343 u Sloveniji i 226 u ostalim članicama grupacije (na dan 31.01.2014.). Imamo dva proizvodna pogona-u Sloveniji i Srbiji. Na ostala tržišta izvozimo i prodajemo 75% proizvoda pod vlastitom robnom markom.

Poslanstvo

Stvaramo obojenu toplinu doma

"Postat ćemo vodeći proizvođač boja i fasadnih sustava u regiji centralne i jugozapadne Europe. Kupcima ćemo nuditi jedinstvena i cjelovita rješenja usmjerena na održivu gradnju, energetsku učinkovitost i odgovornost prema okolišu."

Načela održivosti

Načela održivosti kao što su odgovornost prema okolišu, racionalna upotreba sirovina i energije i korištenje obnovljivih izvora energije u JUB-u smo uključili u sva područja djelovanja. Velik dio vlastitih potreba za energijom dobivamo iz obnovljivih izvora:

  • imamo vlasttu hidroelektranu jačine 180 kW;
  • na zidu jedne proizvodne hale imamo sunčanu elektranu radne snage 201 kWp;
  • zgrada tehnološko razvojnog centra se zimi grije i ljeti hladi uz pomoć toplinske crpke.

Među prvima u industriji smo dobili certifikat za zaštitu okoliša ISO 14001 a možemo se i pohvaliti sa brojnim ekološkim certifikatima i oznakama (EU Ecolabel, Zelena misija i drugi).

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr